miércoles, 6 de febrero de 2008

Guifi.net


Aqui estic altre cop per recomanar-vos aquesta web: www.guifi.net
Guifi.net és un projecte totalment alliberat, amb finançament solidari, sense estar lligat a cap empresa o estament del govern. És totalment public i de lliure disposició i igual que nosaltres en podem ser usuaris, nosaltres també n'hem de cuidar el funcionament, o inclús fer possible l'ampliació de l'àrea que abarca aquesta xarxa.
El principal ideal de guifi.net és el d'aconseguir una xarxa sense fils comunitaria i pública on tothom que tingui un receptor wi-fi i estigui a l'abast d'aquesta xarxa pugui fer-ne us per conectar-se a internet.
Guifi.net està en procés de creixement, existeixen ja punts d'acces en alguns pobles de catalunya però la idea d'aquest projecte és la d'informar i formar a qualsevol que en pugui ser usuari per a que pugui muntar-se un punt d'acces propi, conectat directament al node principal i distribueixi la xarxa per una zona concreta, d'aquesta manera es pot arribar a abarcar molt de territori, i així més usuaris podran fer us d'aquesta xarxa.
Avui ens dirigirem a l'ajuntament de sant feliu per rebre formació sobre la Guifi, ens ensenyaran en que consisteix exactament i de quina manera hi podem colaborar i possiblement també com crea el nostre propi node :D segur que sera interessant :D en fi, que vagi tot molt bé
salut!

No hay comentarios: